Korte lijnen

Korte keten

In de agrarische sector hebben maar heel weinig afnemers zo rechtstreeks contact met de boer als bij Vallei Varken. De ultrakorte afzetketen van Vallei Varken is daarom heel bijzonder. Het is een keten zonder tussenschakels. Dus zonder onnodige kosten. Dat scheelt veel geld en tijd. Dankzij de afspraken binnen de keten krijgen alle ketenpartners te maken met een eerlijke prijsvorming.

Door het rechtstreekse contact is een directe terugkoppeling mogelijk. Daardoor kunnen we jouw wensen direct verwerken in ons product. Zodat ook jij een enthousiaste afnemer blijft van Vallei Varkensvlees.

U vraagt

Wij draaien

Vallei Varkensvlees is in allerlei vormen en maten af te nemen. Wij kunnen maken wat jij vraagt. Van hele karkassen, tot onderdelen. Van vers vlees tot gegaard vlees. Van bereid vlees tot complete maaltijden. Verpakt in consumentenverpakking of juist niet. Alles is mogelijk. Je zegt het maar. Wil je bijvoorbeeld het gehakt liever wat fijner gemalen? Het kan direct geregeld worden.

Ook al veel eerder in het proces zijn aanpassingen mogelijk. Geef ons vooral feedback. Samen proberen we zo het Vallei varkensvlees nog beter afgestemd te krijgen op jouw wensen.

Afnemers

Contact

Vallei Varkensvlees heeft talloze voordelen. Op de pagina voor nieuwe afnemer worden al deze voordelen en kenmerken nog eens haarfijn uitgelegd.

Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op. Je contactpersoon bij Vallei Varken is Bianca. Zij is de dochter van Vallei boer Gerald en zorgt voor de sales van het varkensvlees van de drie gezinsbedrijven van Frank, Gerald en Nico.

Bianca is bereikbaar via e-mail (bianca@valleivarken.nl) of telefonisch (06-12878818).