30 november

Bestellen en bezorgen via Vleesonline.nl

Vallei Varkensvlees online bestellen via Vleesonline.nl.

Dit is een initiatief van Clara Foodservice. Clara verzorgt met haar slagerij al ruim 10 jaar leveringen van Nederlands vlees bij met name de Nederlandse Horeca, waaronder ook enkele top chefs. Via Vleesonline bieden zij ook de mogelijkheid dit vlees thuis te bezorgen. Bestellen gaat gemakkelijk en de levering is snel.

Je bestelt bijvoorbeeld een varkensnek om zelf procureurlappen van te snijden of om langzaam te garen voor een heerlijke pulled pork! Of een mooi barbecue pakket met onder andere een tomahawk en spare ribs. Al het varkensvlees is afkomstig van Vallei Varken en het rundvlees van de Nederlandse Melkkoe, ook wel bekend als de ‘dubbeldoelkoe’.

Ik had de procureur gekocht om pulled pork te maken, in de slowcooker. Groot succes.

Bezorgen

Clara levert de bestelling persoonlijk bij je af.  Hiervoor hanteren ze vaste leverdagen die gebonden zijn aan de regio waar je woont.

  • Noord-Holland en Flevoland: maandag en donderdag.
  • Noord-Brabant dinsdag en donderdag.
  • Utrecht: maandag en vrijdag.
  • Zuid-Holland: vrijdag.
  • Friesland, Groningen en Drenthe: vrijdag.
  • Gelderland en Overijssel: woensdag en waar mogelijk op een andere route.

Helaas hebben zij op dit moment (nog) niet de mogelijkheid te leveren op de Waddeneilanden, in Zeeuws Vlaanderen en Zuid-Limburg.

Wel zo duurzaam

Clara bezorgt de producten met een bestelbus met gekoelde ruimte, hierdoor is er geen extra verpakkingsmateriaal nodig zoals isolatieboxen, isolatiezakken en koelelementen. Wel zo duurzaam!

De producten kunnen verpakt zijn in diverse verpakkingen, afhankelijk van het type vlees. Dit kan vacuüm, onder beschermende atmosfeer of in een zak(je) zijn. Vervolgens worden deze gezamenlijk in een kartonnen doos geleverd, die kan plat worden gevouwen en bij het oud papier.

Bezorgkosten

Bij relatief kleine bestellingen brengen ze bezorgkosten in rekening. Dit geldt niet voor grotere bestellingen. Met het oog op duurzaamheid is het niet wenselijk om voor hele kleine porties te gaan rijden (onder de €30).

  • Bij een bestelling van €30- €80 zijn de bezorgkosten €9,95.
  • Bij een bestelling van €80 of meer zijn er geen bezorgkosten.
Fantastisch vlees, levering zoals afgesproken. Ik ga het zeker nog eens proberen.