08 november

Vallei Varkensvlees nu ook te bestellen via Deslagerthuis.nl

“Online heeft de toekomst, ook bij de slager,” vindt Joep de Bruijn. “Want iedereen loopt tegenwoordig om 10 voor 6 nog even de supermarkt binnen, kookt snel en moet om 19 uur in de sportschool staan. ”De oplossing is je vlees laten thuisbezorgen. Dat is makkelijk, wanneer het uitkomt en ook nog eens stukken lekkerder. “Dat klinkt misschien gek, maar schoenen op internet bestellen deed je een aantal jaren geleden liever ook nog niet. Inmiddels is het heel normaal. Je vlees thuis laten bezorgen wordt dus ook steeds normaler.”

V.l.n.r. Beert Karssen en Joep de Bruijn

Puur en eerlijk, ook online

Naast gemak en snelheid hebben ze nog een missie. “Je gaat naar de slager voor kwaliteit. Daarnaast is tegenwoordig het verhaal van je product nog belangrijker geworden. Wij zijn hier nogal nuchter in: we keuren ons eigen vlees! Vinden wij het niet goed genoeg, dan verkopen we het niet. Heeft het dier een goed leven gehad met goede gezonde voeding; dan proef je dat. We weten waar ons vlees vandaan komt.” Ze gebruiken daarom veel lokaal vlees zoals koeien uit Wekerom en nu dus ook Vallei Varkensvlees uit Putten.

Persoonlijk thuisbezorgd

Van Nijkerk tot Nunspeet, maar ook in  Zeewolde en Harderwijk, Joep de Bruijn en zijn medewerkers bezorgen het bestelde vlees van deslagerthuis.nl persoonlijk. “We doen vrijwel alles zelf. Dat is een van de redenen dat we niet duurder zijn dan de supermarkt. Iets wat veel mensen wel denken maar… laat je eens verrassen. We komen de bestellingen, klein of groot, gewoon zelf thuisbezorgen voor een klein bedrag. Zo houden we online vlees bestellen laagdrempelig voor iedereen.”

Je lokale slager online en fysiek in de winkel

Deslagerthuis.nl is een regionale webshop en dat willen ze ook zo houden. “Landelijk zijn er een paar grote online spelers waar ook grote slachthuizen achter zitten. Daar kunnen en willen we niet mee concurreren.” Ze zien de webshop eerder als de toekomst van de lokale slager.